Falsterbo Future

En blomstrande juniorverksamhet lägger grunden till att bevara vår fina klubbkänsla även i framtiden

Falsterbo Golfklubb fyller snart 110 år och har kanske aldrig varit i bättre form. Vi erbjuder en unik samlingsplats för golfare över flera generationer, med en genuin klubbkänsla ocyh starka traditioner, där många av oss varit medlemmar sedan barsben.
Genom en ökad satsning på en större bredd i juniorverksamheten kan vi bevara vår fina klubbanda även i framtiden, samtidigt som vi utvecklar och förnyar oss.
Med rätt resurser så får vi möjlighet att satsa ytterligare på vår juniorveksamhet, både i syfte att få fram en bredd med måga glada juniorer och även hitta guldkornen som kommer att forma det framtida elitspelet. Därför hälsar vi dig välkommen att bli en del av Falsterbo Futures juniorsatsning.

Tillsammans kan vi ge våra barn möjlighet att uppleva all den glädje och gemenskap golfen tillför.

Bli Juniorpartner för Falsterbo Future!

9 000 kr/år

- 2 Titelest-kepsar med FGK-logga

- 4 greenfeebiljetter

18 000 kr/år