Head Pro/Ass. Pro

David Leet efterträdde Peter Chamberlain som Head Pro 1990 och har varit kvar sedan dess.
När han inte ger lektioner finns David oftast i sin verkstad där han bygger klubbor.

David nämns ofta som bäst i Sverige på Custom Fitting. David är sedan 2006 PCS Certifierad. Han har jobbat i många år med att prova ut och skräddarsy golfklubbor och var nyfiken på hur han låg till i förhållande till omvärlden. Han anmälde därför till Professional Clubmakers’ Society (PCS) i USA,  att han ville kvalificera sig som Club Fitter. Han genomgick då en mängd teoretiska och praktiska prov, där han bl.a. fick en DVD med ett antal spelare, som han skulle göra en utrustningsrekommendation till. Varje klubbval skulle motiveras med angivande av exakt varför just den klubban valts – det var enligt David den svåraste delen. David klarade proven med glans. Sedan dess sitter en elegant skylt utanför pro-verkstaden som intygar att en Certified ”Class A” Club Fitter bygger klubbor innanför dörren. Under 2009 har David även utvecklat sin Club Fitting genom Svenska PGAs kurser och kan stolt numera titulera sig Sveriges första "Certified PGA Advanced Club Fitter".

Assistent Pro Johan Thunman Svensson
Johan Thunman Svensson är sedan 2019 anställd på Falsterbo Golfklubb.
Johan är född 1992 i Gävle och har varit medlem i PGA of Sweden sedan 2012. Han har sedan 2004 bott i södra Sverige.
Med ett antal tävlingar runt om i Europa, har han en bred kunskap om golf. Vid sidan av sitt tävlande har Johan arbetat som golftränare sedan 2013, bland annat på Torekov Golfklubb och Älvkarleby Golfklubb.
Favoritbanor runt om i världen är San Roque på Spaniens solkust, St Andrews Old Course på Skottlands ostkust samt Praia Del Rey längst ut på Portugals västkust.
Johan vill gärna utveckla din golf oavsett om det gäller svingteknik, närspel eller spelstrategier.
Johan är huvudansvarig för klubbens juniorträning, men ger även lektioner såväl enskilt som i grupp.

I shopen står Kristina, Helen och Chris för servicen tillsammans med Johan och David. Förutom ett stort utbud av klubbor, bollar, bagar, skor m.m. finns det även kläder för både damer och herrar. Självklart finns det en kollektion med Falsterbos fina logo till försäljning.

Läs mer på vår hemsida