Damkommittén

Marie Ekström

Damernas kalendarium 2021

Damernas golfsäsong 2021

Vi har under säsongen följt Folkhälsomyndighetens, Sveriges Golfförbund, Skånes Golfförbund samt klubbens beslut kring tävlingar och övriga evenemang, vilka samtliga har påverkat vår verksamhet.

Vår golfsäsong kom igång mycket hastigt den 1/6 vilket gjorde att vi fick lika hastigt skapa ett kalendarium som kunde fungera för alla,, för övriga tävlingar på vår klubb, liksom för de klubbar vi har utbyte med samt för allt seriespel.

Många tävlingar hann bli inställda men vi hoppas återse dem nästa år igen.
Årets resterande tävlingar ser du nedan:

Under september månad spelas onsdagstävlingarna åter.

Grannsämjan: Den 6 oktober på Flommen och den 7 oktober på Falsterbo flyttas till nästa år.

Den 8/9 Går D50 seriespel på Allerum

Den 9/9 Har Flommen en klubbmatch mot Falsterbo, Flgk-Fgk

Den 13/9 Har vi en utbytesgolf på Ljgk

Den 17/9 Spelar D50 på Barsebäck

Den 14/10 Arrangerar vi Foursome Open på FGK

Den 28/10 går Davidas hösttävling

Den 31/12 När decembermörkret nästan går över i januari så spelar vi
Nyårsgolfen med bubbel

För alla övriga tävlingar, titta i tävlingsprogrammet på nätet.
 .

Varmt välkomna
DK styrelsen

____________________________________________________________________________________

Ledamöter

Anette Roth, ordf
Carin Annemark
Viveka Löwenhielm
Ulla Thenfors
Katarina Barnekow
Helena Erichs
Monica Wrangel
Pia Linder

Damernas Kalendarium 2021 klicka här »

Damernas golfsäsong 2020

Välkomna till en annorlunda start på golfsäsong 2020.
Vi hade planerat in Påskvals skärtorsdagen den 9 april, men med hänsyn till de rådande omständigheterna rörande Corona viruset så ställer vi in tävlingen.

Vi kommer att följa Folkhälsomyndigheten, Sveriges golfförbund, Skånes Golfförbund och klubbens beslut om tävlingar och andra evenemang. Detta kan komma påverka vår verksamhet.

Vår golfsäsong börjar med olottade tävlingar i maj månad på onsdagarna. Vi spelar tillsammans med herrarna eller man kan välja att spela med sina golfkompisar någon gång under onsdagen. Anmälan görs i receptionen. Starttider finns från kl 9.00 tom 9.20

Torsdagen den 23 april är vi inbjudna till Flommen för årets klubbmatch. Anmälningslista finns på vår tavla, eller ring till receptionen.

I samarbete med herrkommittéen arrangerar vi Clinic den 2 maj.

Damerna har sin årliga vårträff den 28 maj med middag och föredragshållare. I år kommer Bengt Modéer och är årets föredragshållare, Falsterbo Museum, ett utflyktsmål på hemmaplan och Kristina Stenberg, shopen, kommer att ha en modevisning. Senaste anmälningsdag 24 maj. Separat anmälan finns på vår tavla.

Från juni månad är det lottade tävlingar från mitten av månaden, se vårt tävlingsprogram. Annars så är det onsdagar som gäller.

Falsterbos damer kommer i år att delta i Foursome Open, Foursome med Hcp, D50 och Skåneserien. Det kommer att finnas anmälningslistor till Foursome med Hcp och Skåneserien uppsatta på anslagstavlan. Intresserad? Kontakt receptionen eller respektive ansvarig. Datum, se kalendariet.

11 juni kommer Ljunghusens och Flommens damer att bli inbjudna till årets utbytesgolf på Falsterbo.

Årets nationella damdagar på Falsterbo spelas den 24 och 25 juni.

Färgslaget, vi spelar en mix av teerna orange, röd eller blå. Detta sker den 9 juli och Damernas Greensome den 2 juli.

Åter varmt välkomna till årets Charitygolf, i år, Prinsessans Champagnegalopp den 16 juli. Startavgifter och lotteriintäkter går till Kronprinsessans fond, alla har rätt till en aktiv fritid. Syftet är att stödja aktiviteter som bidrar till en mer aktiv fritid, bryta isolering, höja livskvalitén, stärka självkänslan och till att träffa nya vänner.

Årets gränsöverskridande tävling 28 juli är vi inbjudna till Köpenhamns Gk för att spela match mot deras damer.

Falsterbos damer är inbjudna till utbytesgolf på Flommen den 10 augusti och Ljunghusen
den 14 september.

Damerna bjuder upp spelas i år den 19 augusti.

Solhemcup spelas den 27 augusti hos oss.  I år kommer det spelas 3*6, bästboll, foursome och singel.

Under september månad spelas onsdagstävlingarna åter.

För alla tävlingar under våren, sommaren och hösten, titta i tävlingsprogrammet.

När decembermörkret nästan går över i januari så spelar vi Nyårsgolfen.

Varmt välkomna