Näset Links! 4-6 okt 2024


Gästtävling!
 
Information och anmälan år 2024:
 
Vill du kombinera det bästa från två världar, suveräna golfbanor och unik natur, så är Näset Links det perfekta arrangemanget för dig.

Du spelar golf på tre högklassiga golfbanor, bor på hotell i en lugn och harmonisk grönskande miljö med magisk utsikt över Öresund....

Tävlingsformen är fyrboll, bästboll, poängbogey. Deltagarantalet är begränsat till 72 (36 par). Max hcp i laget; 62 (officiellt hcp per respektive spelare är ett krav).
Kostnaden för tre greenfee, tre luncher, enkel middag på hotellet på fredagen exkl dryck, lördagskvällens middag exkl. dryck samt logi två nätter med del i dubbelrum är 4495 kronor inkl. moms per person.

Du bor på Höllviksnäs, www.hollviksnas.nu - före detta Falsterbo Kursgård i Höllviken, med gångavstånd till strand och en liten inomhuspool. 
 

Anmälan sker till Ljunghusens GK. Klicka här

Fredag 4 oktober 2024 – Ljunghusen Golfklubb
Välkommen till Ljunghusen – en av Sveriges äldsta golfklubbar och en av landets få äkta links. Klubben grundades 1932 och blev 1965 först i landet att ha 27 hål.
Banan gränsar till en stor naturskyddad våtmarkshed och ligger i ett naturreservat några meter från Östersjöns vita sandstränder.
Läs mer www.ljgk.se

Fredagen startar med incheckning från kl 11.00, lunch i klubbens restaurang kl 12:00, därefter shotgunstart kl 13:00
På kvällen äter vi en enklare middag tillsammans på hotellet ( ingår, exkl dryck)


Lördag 5 oktober 2024 – Flommens Golfklubb
Flommen som är en utmanande linksbana firade 80 års jubileum 2015. Det är en tuff bana särskilt när det blåser, vilket det nästan alltid gör. Dessutom är vatten i spel på samtliga hål – så låga raka slag vinner i längden på denna flacka bana i sitt vackra öppna landskap.
Läs mer på www.flommensgk.se
 
Lördagen sker start från kl 09.00, efteråt serveras lunch i klubbens restaurang. På kvällen äter vi gemensam middag på Badhytten - läs mer nedan.
Söndag 6 oktober 2024 – Falsterbo Golfklubb
Falsterbo är klassisk mark i svensk golfhistoria. Klubben bildades redan 1909 och är därmed den tredje äldsta i Sverige.
Här kan vi erbjuda en ovanligt vackert belägen och utmanande 18-håls linksbana, som enligt Golf Digest är Sveriges andra bästa bana.
Ytterligare information www.falsterbogk.se

 
Här spelar vi den tredje och avslutande rundan på söndagen med start kl 09:00
Prisutdelning sker i samband med den efterföljande lunchen på klubben.


  
 
Boende:
Välkommen till Höllviksnäs, en trevlig och modern hotell- & konferensanläggning i Höllviken. Här får du uppleva underbar natur och njuta av den friska havsluften. Vi kan med andra ord erbjuda den perfekta omgivningen för en givande vistelse. Restaurangen bjuder på riktigt god mat i hemtrevlig miljö med en värmande brasa och härlig havsutsikt.
Hotell och konferensanläggning i Höllviken, nära Malmö - Falsterbo Kursgård (hollviksnas.nu)
 
 Läs mer här på LjGK