Näset Links!


 
Information och anmälan:
Vill du kombinera det bästa från två världar, suveräna golfbanor och unik natur, så är Näset Links det perfekta arrangemanget för dig.
Du spelar golf på tre högklassiga golfbanor, bor på hotell i en lugn och harmonisk grönskande miljö samt får uppleva ett strandhus med restaurang mitt bland sanddynerna.
Tävlingsformen är fyrboll, bästboll, poängbogey med shotgunstart alla tre dagarna. Deltagarantalet är begränsat till 72 (36 par). Max hcp i laget; 60 (officiellt hcp per respektive spelare är ett krav).
Kostnad för tre greenfee, tre luncher, lördagskvällens middag exkl. dryck samt logi två nätter med del i dubbelrum är 3995 kronor inkl. moms per person.

Anmälan sker till Ljunghusens GK. https://www.ljgk.se/tavlingar/naset-links-inbjudningstavling/

Fredag 30 september 2022 – Ljunghusen Golfklubb
Välkommen till Ljunghusen – en av Sveriges äldsta golfklubbar och en av landets få äkta links. Klubben grundades 1932 och blev 1965 först i landet att ha 27 hål.
Banan gränsar till en stor naturskyddad våtmarkshed och ligger i ett naturreservat några meter från Östersjöns vita sandstränder.
Läs mer www.ljgk.se

Fredagen startar med incheckning från kl 11.00, lunch i klubbens restaurang kl 11.30, därefter start från kl 12:30
Kvällen är fri för egna aktiviteter.


Lördag 1 oktober 2022 – Flommens Golfklubb
Flommen som är en utmanande linksbana firade 80 års jubileum 2015. Det är en tuff bana särskilt när det blåser, vilket det nästan alltid gör. Dessutom är vatten i spel på samtliga hål – så låga raka slag vinner i längden på denna flacka bana i sitt vackra öppna landskap.
Läs mer på www.flommensgk.se
 
Lördagen sker start från kl 09.00, efteråt serveras lunch i klubbens restaurang. På kvällen äter vi gemensam middag på Badhytten - läs mer nedan.
Söndag 2 oktober 2022 – Falsterbo Golfklubb
Falsterbo är klassisk mark i svensk golfhistoria. Klubben bildades redan 1909 och är därmed den tredje äldsta i Sverige.
Här kan vi erbjuda en ovanligt vackert belägen och utmanande 18-håls linksbana, som enligt Golf Digest är Sveriges andra bästa bana.
Ytterligare information www.falsterbogk.se

 
Här spelar vi den tredje och avslutande rundan på söndagen med start kl ?
Prisutdelning sker i samband med den efterföljande lunchen på klubben.


  
Restaurang Badhytten
Lördag kvällens gemensamma middag äter vi på Badhytten.
En plats som är helt unik i sitt slag, ett strandhus som stiger upp ur sanden mitt på Skanörs strand. Med sin restaurang, lounge, utebarer och populära takterrass finns här något för alla, oavsett om du kommer i flipflop eller lackskor.
www.badhytten.com
 
Amälan öppnar 1 dec 2021!