Näset Links!


Under en helg i oktober månad har du möjlighet att uppleva Falsterbonäset, med tvillingstäderna Skanör och Falsterbo samt Ljunghusen. Här erbjuder vi kritvita stränder, flyttfåglar som kommer och går, bra shopping och mysiga restauranger. Dessutom ett bra kulturutbud, fina gallerier och golfbanor av högsta klass. Inte konstigt att många återkommer år efter år...

Vill du kombinera det bästa från två världar, suveräna golfbanor och unik natur, så är Näset Links det perfekta arrangemanget för dig.
 
Du spelar golf på tre högklassiga golfbanor, bor på hotell i en lugn och harmonisk grönskande miljö samt får uppleva ett strandhus med restaurang mitt bland sanddynerna.
Tävlingsformen är fyrboll, bäst boll, poängbogey med shotgunstart alla tre dagarna.
Deltagarantalet är begränsat till 72 (36 par). Max hcp i laget; 60 (officiellt hcp per respektive spelare är ett krav).

Fredag 27 september – Ljunghusen Golfklubb
Välkommen till Ljunghusen – en av Sveriges äldsta golfklubbar och en av landets få äkta links. Klubben grundades 1932 och blev 1965 först i landet att ha 27 hål.
Banan gränsar till en stor naturskyddad våtmarkshed och ligger i ett naturreservat några meter från Östersjöns vita sandstränder.
Läs mer www.ljgk.se

Fredagen startar med incheckning från kl 11.00, lunch i klubbens restaurang kl 12.00, därefter shotgun kl 13.00.
Kvällen är fri för egna aktiviteter.


Lördag 28 september – Falsterbo Golfklubb
Falsterbo är klassisk mark i svensk golfhistoria. Klubben bildades redan 1909 och är därmed den tredje äldsta i Sverige.
Här kan vi erbjuda en ovanligt vackert belägen och utmanande 18-håls linksbana, som enligt Golf Digest är Sveriges andra bästa bana.
Ytterligare information www.falsterbogk.se

Lördagens shotgun sker kl 09.00, efteråt serveras lunch i klubbens restaurang. På kvällen äter vi gemensam middag på Badhytten - läs mer nedan.Söndag 29 september – Flommens Golfklubb
Flommen som är en utmanande linksbana firade 80 års jubileum 2015. Det är en tuff bana särskilt när det blåser, vilket det nästan alltid gör. Dessutom är vatten i spel på samtliga hål – så låga raka slag vinner i längden på denna flacka bana i sitt vackra öppna landskap.
Läs mer på www.flommensgk.se
 
Här spelar vi den tredje och avslutande rundan på söndagen med start kl 09.00. Prisutdelning sker i samband med den efterföljande lunchen på klubben.

 
Hotell Norregård
Skanör och Falsterbo ligger som en liten juvel längst ned i det sydvästra hörnet av vårt avlånga land.
Med havet som närmsta granne har naturen formats under miljontals år till den vackra plats det är idag.
Här ligger Hotell Norregård som erbjuder logi under Näset Links med del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 200 kronor per natt.
För ytterligare information; www.norregard.com


Restaurang Badhytten
Lördag kvällens gemensamma middag äter vi på Badhytten.
En plats som är helt unik i sitt slag, ett strandhus som stiger upp ur sanden mitt på Skanörs strand. Med sin restaurang, lounge, utebarer och populära takterrass finns här något för alla, oavsett om du kommer i flipflop eller lackskor.
www.badhytten.comInformation och anmälan
Kostnad för tre greenfee, tre luncher, lördag kvällens middag exkl. dryck samt logi två nätter med del i dubbelrum är 2 995 kronor inkl. moms per person.
Anmälan som är bindande skall göras till Ljunghusens Golfklubb senast den 31 augusti via info@ljgk.se