Nyströms på FGK 2020


Nyströms Gastronomi öppnar upp den 16 mars
Kära medlemmar, vi på Nyströms vill tacka för en mycket rolig första säsong på Falsterbo och vi ser fram emot att få öppna upp säsongen 2020 den 16 mars. Vi har gjort ett personalbyte i köket då Robert valt att gå vidare och vi önskar Alex Nord välkommen. 
 
Vi kommer anstränga oss för att ge er många trevliga upplevelser i matsalen under säsongen och vår hörhoppning är att vi ska kunna presentera ett italienskt gästspel i höst. Ett antal temakvällar under sommaren och även fortsätta med våra bruncher under mars-maj och sep-nov med premiär 29 mars.  
 
Vi kommer att fortsätta servera lunchbuffé med tradition av svensk husmanskost med en liten twist. Vi har fått mycket tips och önskemål av er medlemmar på rätter som ni gärna ser på vår a la carte meny och vår ambition är att försöka göra så många som möjligt av er nöjda under säsongen som kommer. Vår filosofi är jobba klimatsmart, hållbart och närodlat. 
 
Säsongsarbete
Det går bra att maila in er ansökan på info@nystromsfalsterbo.se och vi söker personal som kan hjälpa till i kök och matsal från juni till augusti och även helger under säsongen. Serviceanda, lagarbete, kämpaglöd och glatt humör efterfrågas. Finns det vana så uppskattas det, annars måste det finnas vilja att lära sig. 


Konto på restaurangen
Det går bra att sätta in pengar på BG 537-0267. Fram till 30/4-2020 erbjuder vi 10% på er 1.a insättning som överstiger 3000 kr. Vänligen märk med namn och kontonummer. Vid frågor vänligen maila på info@nystromsfalsterbo.se eller ring 040-470712.


Avslutningsvis vill jag önska alla medlemmar välkomna till oss i restaurangen. Även om ni inte behöver vår hjälp så kom gärna in och säg hej. Vi ska göra vårt absolut bästa för att komma ihåg namn, ansikten och kontonummer. 


Vill ni se lite mer av vår vardag? Följ oss gärna på instagram: nystroms_falsterbo 
 
Väl mött / Johan Lundberg med personal

Teamet på Nyströms Gastronomi
Johan Lundberg Krögare
Thea Andersson Restaurangchef
Ted Andersson Köksmästare
Alex Nord Kock