Till sidans innehĺll

Vintertouren på Falsterbo

Vintertouren

De 35 juniorerna från Falsterbo, Flommen och Ljunghusen, som mötte upp på Falsterbo en härlig söndag i december för att spela Vintertouren.

Vintertouren

Oliver, Kristoffer, Hans och Lucas snackar taktik innan start.

Vintertouren

Lucas Molin från FGK i första bollen.

Vintertouren

Malin Tedestål med Sara Kjellker och Ebba Björnberg.

Vintertouren

Erik Olin med sina motståndare.

Vintertouren

William Stenberg behöver värma upp lite mer innan utslag på ettan.

Vintertouren

Ebba Liepe, Desirée Andersson, Emma Henriksson och Kajsa Arwefjäll.

Vintertouren

Hans Gunnarsson med medspelar från Ljunghusen.

Vintertouren

Sista bollen ut var Kristoffer Roth och hans medspelare från Flommen och Ljunghusen.

Vintertouren

Christian Lüning, LjGK vann på 18 poäng med bättre hcp före William Stenberg och Johan Tedestål FGK.

2011-12-12 Heléne von Matérn

The Pioneers

Robert Turnbull from Copenhagen GC helped to introduce the game at Falsterbo and was followed by the club's first pro William Hester.

Peter Chamberlains Vandringspris

Peter Chamberlain

Peter Chamberlain, headpro på Falsterbo 1971-1989 och numera verksam som banarkitet med bl a ombyggnaden av flera av Falsterbos greener på meritlistan, satte 1984 upp en gammal putter monterad på en träskiva som vandringspris i Två Generationer. Förvaras i klubbhuset. Ständigt vandrande.