18-10-2016

Order of Merit 2016

Större bilder? Klicka på dem

Efter att Order of Merit slutspelats och poängen räknats ut, stod det klart att Magnus Åkerman blev årets segrare. Den fjärde omgången blev tyvärr inställd på grund av för få deltagare och när den sist deltävlingen, Jubileumspokalen, spelades visade det sig att Magnus samlat flest poäng av alla deltagare. Stort grattis till vinnaren.

 

Slutställning: klicka här / Krister Kjellström, tävlingsledare

 

18-10-2016

Jubileumspokalen

Större bilder? Klicka på dem

Jubileumspokalen, K-A Ramnerös Vpr

 

I frisk vind och ymnigt regn gav sig 21 spelare ut för att tävla om Jubileumspokalen. Vissa spelare var så lyckliga, att man de sista 9 hålen, nästan hade uppehåll från regnet medan de tidigt startande hade regn hela rundan. Trots tuffa förhållanden var det några spelare som lyckades prestera fantastisk golf och bra resultat. Bäst av alla var unge Wilhelm Becker, som med 39 poäng var klar segrare före sin mamma Charlotte som hade 36 poäng. På tredje plats kom Göran Jansson med 33 poäng och fyra blev Robert Gärtner på 31 poäng.

Stort grattis till pristagarna, men även till alla deltagare som infann sig i det tuffa vädret.

 

/Krister Kjellström, Tävlingsledare

13-10-2016

Dessertmästare

Större bilder? Klicka på dem

Ett stort grattis till golfrestaurangens kock Jimmy Brorsson som igår blev Dessertmästare. 

Läs mer på Sydsvenskans artikel klicka här 

 

 

 

 

 

3-10-2016

Syskonkärlek 2016

Större bilder? Klicka på dem

Syskonkärlek.

Söndagen den 2 oktober spelade vi den första upplagan av Syskonkärlek, en tävling där systrar och bröder möts i en bästboll poängbogey över 18 hål.

Tyvärr var det bara 5 startande par, men de fem lagen verkade mycket nöjda med dagen och vi hoppas verkligen att vi tillsammans kan sprida detta till andra syskonpar så att vi blir betydligt fler nästa säsong.

 

Segrade gjorde Maria Silfverschöld tillsammans med brodern Erik Lindkvist på 43 poäng före Henrik och Fredrik Hedenskog på 37 poäng.

 

Stort grattis till pristagarna. Vi ses nästa år

 

/ Magnus Becker, tävlingsledare