15-11-2017

Ett stort grattis till Kritan

Större bilder? Klicka på dem

Christofer Blomstrand storspelade under European Tour Q-School Final Stage på Lumine i Spanien.  Med ett reslutlat på -13 under 6 ronder (72, 69, 67, 66, 69,72) fick han sitt efterlängtade Europa Tourkort. Det blev en spännande avslutning då det är 25 ET kort som delas ut. (Det var 156 spelare som hade kvalifiserat sig för att spela Q-School Final Stage.) 
Sista dagen tappade Kritan palcering efter palcering men lyckligtvis så klarade han 25 platsen med +1 för dagen. Det var med spänning många följde Kritan liveresultat på nätet. Hade han haft ett slag sämre så hade han inte klarat det. Så ett stort grattis till klubbens grymma Christofer. 

Resultat klicka här 

7-11-2017

Skanörs Gästis Gåsatävling 4 nov


En strålande höstdag bäddade för en högklassig avslutning på årets tävlingssäsong i Gästis traditionella gåsatävling. 
Dagen präglades av mycket gott humör och fantastiska resultat och dessutom blev det oerhört jämnt. 91% av deltagarna gick bättre än par och gjorde resultatlistan i stort sett helröd.

Bäst lyckades Torbjörn Malmsjö tillsammans med sin vapendragare Inge Serner och vann de eftertraktade gåsamiddagarna på Gästis ensamma på 43 poäng.
Efter dem kom inte mindre än 6 par på 42 poäng och baserat på handicap blev det paret Ann och Peter Dahlberg samt Fredrik Lindblad tillsammans med Hans Appelgren som tog hem resterande priser.

/TL, Bo Johansson

1-11-2017

Renovering av 4:e greenområde

Större bilder? Klicka på dem

Nu har vinterns renovering av greenområdet på hål 4 startat.
Hålet spelas därför till en provisorisk green uppklippt i fairway.