23-5-2022

Invigningspokalerna

Större bilder? Klicka på dem

I blanda väderlek med både sol och regn avgjordes tävlingen om Invigningspokalerna vars vandringspris donerades av Gunnar Holm och Axel Roos 1930 när 18 hålsbana invigdes.
A klassen spelas som slagspel och B klassen som slaggolf.
A klassen vanns av Marie Fagerberg på utmärkta 70 netto, följt av Kristian Sundkvist och Per Larsson. B klassen spelades hem av Fredrik Lindblad på 72 netto.

Start för Onsdagstävlingen 11/5

Större bilder? Klicka på dem

Den 11/5 startar Onsdagstävlingen!

Tävlingen spelas över hela säsongen och bygger på ett poängsystem där man varje omgång, oavsett placering, samlar poäng.

Ens totalpoäng i tabellen baseras på ens fem bästa placeringar. Inför finalen tilldelas spelare bonusslag baserat på hur man ligger till i tabellen.

Varje omgång blockeras starttider 09.00 - 09.40 för de som vill bli lottade till en starttid.​ För att spela på dessa tider anmäler du dig via golf.se.

Om man spelar någon annan tid går det ändå utmärkt att vara med i tävlingen. Det enda som krävs är att du betalat din startavgift innan påbörjad rond samt att du spelar med en markör.

Alla resultat och tabellställningen uppdateras dagen efter.

Halva startavgiften delas ut som pris för varje omgång, medan andra halvan flyttas till finalpotten.

Klubbmatch mot Flommen 19/5

Flommen har bjudit in till klubbmatch för damer den 19/5.

För att läsa inbjudan klicka här >>

Anmälan görs via listan på klubbens anslagstavla.

Damernas Vårmöte 12/5

Större bilder? Klicka på dem

Den 6/5 är sista dagen att anmäla sig till damernas vårmötesmiddag! Under kvällen kommer Liv Wollin hålla föredrag och shopen har sin sedvanliga modevisning.

Pris för kvällen: 175 kr

Anmälan görs via golf.se.

Tid: 18:00 i klubbhuset

Guldklubba - Peter Chamberlain

Större bilder? Klicka på dem

När Svenska Golfförbundet höll sitt årsmöte i Stockholm tilldelades Peter Chamberlain Guldklubba nr 54.

Motiveringen var bland annat att Peter utan tvekan har gjort betydande insatser för utvecklingen av svensk golf på nationell nivå. Bland annat som tävlingsspelare, tränare, författare och banarkitekt.

Ett exempel var när Peter spelade Eskilstuna Open 1977. Då gick han sista ronden på 61 slag, nio under par. Det var då den lägsta ronden som gjorts i Sverige och överträffades först vid SEO 1986 (Greg Turner). Peter har även varit mycket aktiv inom banarkitektur inom Sverige, Ukraina, Estland och Norge.

Sedan var Peter som ni alla säkert vet uppskattad tränare hos oss under 19 år.

GRATTIS PETER!