Juniorträning 2022

Vårträning 2022

Grönt Kort
Kursen lämpar sig för dig som är nybörjare och vill testa på golf. Målsättningen är att man ska få rätt förutsättningar för att kunna klara sitt gröna kort. Hur lång tid det tar är såklart väldigt individuellt. Vi kommer gå igenom golfens alla delar veckovis under våren.

Åldersgräns 9 år

Bokningssidan hittar du här >>

Ordinarie Vårträning
Välkommen till vårens golfträning på Falsterbo GK!
Vi kommer under våren fortsätta utveckla golfspelet och tas oss an nya utmaningar. Vi kommer både träna det långa samt det korta spelet. En viktigt återkommande punkt är bollträff. Träna golf, träffa vänner och det viktigaste...att ha roligt!

Bokningssidan hittar du här >>

Sommarens träning 2022

Golfkul (6-8år)
Träningen riktar sig till de yngre barnen och primärt ligger fokus på att de ska få upp intresset för golf. Träningen arrangeras av klubbens juniorledare från vecka 27-31. Man anmäler sig veckovis.

Grönt kort (från 9 år)
Under sommaren ges möjlighet att delta i grönt kortkurser där man får lära sig golfens grunder för att så småningom kunna klara sitt gröna kort. Tränings arrangeras av klubbens utbildade PGA-tränare från vecka 27-31. Man anmäler sig veckovis.

Bokningssidan hittar du här >>

Camp FGK 2022 (från 9 år)
Vecka 29 Måndag – Onsdag - Torsdag

Vi tränar i två olika grupper under 3 halvdagar.
Vi kommer gå igenom golfens olika delar, allt från chipning, puttning och det långa spelet från tee.

Anmälan sker via bokningssidan.

Yngre (9-12 år) - kl 9-11:
Pass 1: 9.00-9.50
PAUS
10.00-10.50

Äldre (13+ år) - kl 13-16:
Pass 1: 13.00-14.15
PAUS
Pass 2:14.30-15.50

Junior Golf Camp
Jakob Stenberg fortsätter med populära Junior Golf Camp!

Alla juniorer i åldern 8-16 år med hcp 54 eller lägre, som är medlemmar på Falsterbo Gk eller som har anhöriga som är medlemmar, är välkomna att anmäla sig.
Teknikträning och övningar på alla slag, dvs puttning, inspelsträning, bunkerslag och långa slag.
Vi kommer även att prata om hur man kan planera sina slag bättre och förbereda sig på bästa sätt inför en tävling.
Utöver träning i teknik och grunder för bättre spel lägger vi in golfrelaterade lagtävlingar, tävlingsspel på banan. ca 9 timmars träning och spel.
Alla deltagare får en tröja, som ska bäras på träningarna.