Juniorträning 2019


 
HÖSTTRÄNING
Under hösten erbjuder vi veckoträning i åtta veckor. Vi går igenom alla moment i golfen och arbetar efter Operation 36. Vi tar vid där vårterminen slutade och välkomnar er till en spännande höst hos oss på klubben. Vi erbjuder ett antal olika grupper i olika ålderskategorier så att det ska passa alla. Välkomna att anmäla er på länken nedan.
 
 
För att anmäla dig till höstens träning klicka här >>> 
 
SOMMARTRÄNING
Under sommaren erbjuder vi två typer av träning. Golfkul samt Grönt Kort kurs.

Grönt kort kursen är upplagd utefter golfens alla moment. Exempelvis pitcha, putta, chippa och slå långa slag. Vi tränar för att få bollen i hål och att vi ska klara vårt gröna kort. Vi går även igenom golfvett och regler. Golfkul är till för dig mellan 6-8 år, vi tränar med olika bollar och lär känna utrustningen samt hur vi uppträder på golfbanan.    

 
- Golfkul
v.27-32
Avgiften betalas via receptionen innan första träningstillfället.
 
- Grönt Kort
v.28-32 
Avgiften betalas via receptionen innan första träningstillfället.


- Falsterbo Junior Akademi (FJA)
v.27-32
För dig med Grönt Kort, hcp 54 eller lägre. Boka din egen träning via vår app.
Mellan kl 13-16 på måndagar, onsdagar, torsdagar och fredagar är de pass som det går att boka upp sig på. Träningspassen hålls av våra PGA pro.
Du anmäler dig och betalar via hemsidan. Den hittar du här »
 
Mer info om FJA
Juniorträningen under sommaren går tills att man själv bokar in sig på de träningar man vill förböttra sig på. Detta träningsschema Falsterbo Junior Akademi (FJA). 

Falsterbo Junior Akademi (FJA) fungerar ungefär så som de flesta gym där man bokar upp sig på ett gympapass. För att du ska få boka ska du ha Grönt Kort eller handicap.

Du köper och bokar dina pass via www.falsterbogkfja.se där du själv bestämmer hur många träningstillfällen du vill ha.
 
Välj mellan:
- Putt/Chip
- Pitch/Bunker
- Full sving
- Driver
- Putt

Skapa ett konto på FJA och köp sedan lektioner där. 


Med FJA finns det nu möjligheter att låta du som junior både träna mer, träna på ”rätt” saker och själva välja träningstider av de tider som ligger i schemat.
 
En PDF med informationen hittar ni HÄR >>