Fest och Bröllop


 

 

Vegetarisk meny:
Picklad blomkål i färgkombination serveras med avocadopuré, lagrad ost,
brynt lökkräm & krispiga potatischips


Smörbakad spetskål serveras med råhyvlad parmesanost, rostade mandlar,
örtaioli & friterade jordärtskockor


Frusen chokladtart på ljus och mörkchoklad serveras med röda vinbär

 

Meny 1:
Lättrökt laxkub serveras med äppelreduktion, forellrom & ångad kål


Smörstekt hjortrygg serveras med butternutpumpa puré, smörstekt svamp,
rostat rökt fläsk och mustig rödvinssås


Klassisk creme brulee smaksatt med vanilj serveras med krispigt råsockertäcke

 

Meny 2:
Timjan & konjaks gravat vildandsbröst serveras med picklade tranbär, hängd färskost
smaksatt med pepparrot, rostade pumpakärnor och brynt smör


Smörstekt torsk serveras med svartkål, champagnesås, puré på gröna ärtor & potatisskum

 

Inlagd pumpa serveras med krossade vaniljkakor & citronglass

 

--------------------------------------------------


Ingredienserna till olika rätter kan skifta efter säsong.

 

 

Vi skräddarsyr Ert event tillsammans med Er t.e.x. andra menyer, viner, musik/underhållning mm. 

 

*

 

0766-475520, mail krogenfgk@ivholt.se