Krogen på Falsterbo GK

Söndag den 28 oktober är sista dagen för oss på Krogen på Falsterbo GK

Varmt Välkomna på Brunch mellan kl 11-15, pris 199 kr/person och naturligtvis hoppas vi få träffa många utav er då.

För Dig som har ett VIP-konto på Krogen och inte redan mailat oss, var vänlig kontakta oss så vi kan återföra insatta pengar till ert bankkonto. Maila oss på denna mail eller kom in till oss och ge oss kontonummer att återföra pengarna på senast 2018-11-30.

Vi hoppas kunna få se er hos oss på anrika och familjära Dannegården i Trelleborg vid något tillfälle.
Den 5 – 17 november erbjuder vi vår omtalade Gåsamiddag med Hummer- eller Svart-soppa, klassisk gås och slutligen skånsk äppelkaka.
Varför inte fira Fars Dag med Gås hos oss den 11 november.

Den 26 november kör vi så igång med julbord.
Vi erbjuder dels Julspelet, ett urval av julens delikatesser passar perfekt till lunchen.
För dig som önskar vår sittande berömda Julsymfoni, en full sittning med 9 olika sillar, hemgjord korv, kallskuret och småvarmt, Hjortfile med murkelsås och plommon, rökt vildsvinsskinka, Ris a la Malta med hemgjord saftsås, hemgjort julgodis och ostar med diverse hemgjorda marmelader och mycket mer, kan varmt rekommenderas.
Allt serverat på ett antal tallrikar, Du blir sittande och vi serverar.

Vi på Krogen tackar för att vi fått möjlighet att verka på klubben och att fått lära känna många intressanta och spännande medlemmar och gäster.
Vi önskar således alla medlemmar, styrelsen och framtida operatör all lycka.

Krogen på Falsterbo GK